maaf ye

hmmm satu hari suntuk tak dapat dengar suara die.betul2 merajuk die dengan aku.sampai hati die merajuk lame2.boring tau awak merajuk lame2.saya rindu awak.saya tau awak mungkin tengah baca blog saya ni.saya mintak maaf ye.saya sayang awak sangat.takde niat nak marah2 macam tu semalam.tau tak sekarang ni saya tengah dengar lagu feberet awak tau,lagu asmirandah dengan dude herlino tu.lagu bunga2 cinta.awak suke kan2?? awak tau tak,hari ni hari jadi umi.awak tak datang rumah pon.die tanya awak tau.jangan la merajuk lagi eh.kalau awak merajuk jugak,saya carik pakwe lain jelah eh.hahahaha..saya serius ni..muehehehe
.
.
.
.
jangan merajuk lagi ye awak.
saya sayang awak




sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

0 comments:

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi