royal wedding of prince williams&kate middleton





BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang




harini gi interview kerja tau.alhamdullilah, semua berjalan dengan lancar. just ade gugup2 sikit, tu je.
biaselah kot, first time kan. tempat kerja tu pon ok, mungkin dalam 2 haribulan ni aku da start kerja. kerja die ok, simple je tapi agak lasak sikit la. kerja ape? hehe adalah,tapi kerja yang kadang kadang duduk oficce, kadang kadang duduk kat tempat panas. ehhh da melalut pulak, balik dari interview,singgah kedai makan, beli makan pastu balik. bukak je pintu nampak umi tengah tengok ROYAL WEDDING prince william dengan wife die kate middleton. meriah la jugak yelah anak raja kawen katekan. harap mereka bahagia hingga ke anak cucu cicit bagai. tapi cantikkk la, ade sape sape anak raja nak kawen ngan aku tak???




eh kate ni cantik tau.cube tengok die senyum














sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

0 comments:

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi