aktiviti seharian





BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang






:60:harini takde projek ape ape, duduk rumah je,
 kemas rumah dengan umi. hari ni hari selase kan, takde cerite menarik pon nak ditonton. emmmm tadi pukul 8.30 malam, pinjam kete en syg, gi beli barang dapur kat mydin. aku bagi die pakai motor cabuk aku.
 harini mydin ramai orang, barang semua naik harga, sangat sedih.  
beli barang apa yang perlu. 
kene mulakan dari sekarang, kalau tak sampai bila bila aku jadi seorang yang pemboros. tapi tak membazir pon,
 nak dekat RM500 jugak, :face50:
yelah barang dapur kan dah naik harga. banyak barang barang kat rumah da habis. nak taknak terpaksa beli yang perlu. 
yang perlu tulah yang mahal. nasib baik duit simpanan ade. 
kalau tak sesak jugak nak beli barang.
 bawak umi sekali. parking kereta pun macam hampeh je. bayar seringgit, tapi entahlah.. susah nak cakap...balik beli barang,
 singgah kedai makan sebab dari pagi tak makan. nasib baik antibodi kuat... huahuahua:face61:
oklah... nak kemas barang dapur tadi.. 
pastu nak masuk tido.. 
esok ade kerja perlu diselesaikan..:face53:




ASSALAMMUALAIKUM





sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

1 comments:

nurul ain berkata...

ni kene pnyakit ape blog aku ni..ade saka ke hape..

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi