MAJLIS PIHAK LELAKI



BISMILLAHHIRRAHMNNIRRAHIM



ni gambar masa i kahwin haritu..i just buat 1 majlis je dekat pihak lelaki sebab senang and tak banyak benda nak kena fikir. ni pun atas arahan ayah mertua i. hihi .ayah mertua i memang sangat sporting sebab dia yang banyak membantu dalam majlis kawin i. banyak mengalah walaupun hakikatnya i dan en suami memang degil..


ayah i pun ambil cuti balik ke melaka untuk menyempurnakan majlis ni. thanx ayah,jasamu tetap akak kenang.. ayah sempat pesan macam2 sampai membuatkan air mata salji ni turun ..hikhik. i sorang je anak gadis dalam family, so mungkin membuatkan ayah dengan umi sedih ;')


alhamdulillah, pada 10.03.2012 i telah sah bergelar seorang isteri dengan sekali lafaz jer..
















sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

2 comments:

k Lee :) berkata...

Alahai kak ain pendeknya entry baru nak scroll sekali dah habis! Panjanglah sikit~ Orang nak tau jugak~~~

k Lee :) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi