saya dapat motor baru



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang



alhamdullilah, tak sangka dapat hadiah yang tak terhingga kot.. lalalalala, teperanjat pon ade lagik.. naseb baik dapat motor, kalau dapat kereta? pengsan doploh pat jam lah nampaknye. hahahahha.. thanx too my umi and en syg sebab hadiahakn saya motor, saya tak sangka tau . saya gembira, terima kasih banyak2 untuk kamu berdua.. sanggup belikan saya motor untuk kesenangan saya pergi kerja, hahahaha ok saya terharu..:face60:


nasib baik umi beli motor ni, kalau die beli motor honda icon, tak mahu aku naik. lalalalalala
:face50:

p/s: buat umi dan en syg, terima kasih sebab belikan kakak motor ni dan atas segalanya ye, terharu sangat, kakak tak mintak ape ape pun, yang kakak nak kite semua bahagia


:face42:HIDUP MINAH KILANG REMPIT:face46:







sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

12 comments:

normi nieza berkata...

untung dia...dapat motor lagi....en.sayang???hehe

nurul ain berkata...

nieza,hihihi alhmdllh,rezeki,.ibu bgi. :)))

Piasara berkata...

"Akak pon dh lama berangan nk moto baru..tp bkn nk gi keja,nk gi amik dn anta ank2 skolah jer..tunggu lah ujung thn ni kot..tahniah utk kamu..bawak elok2,jgn laju2 tau.."

nurul ain berkata...

hehehe time kasih kak..aah kak,ade motor senang kan.. klu pakai kereta ade leceh sikit.semoga hasrat akk nak motor baru tercapai juga..aminnnnn :))

Annyss Azlan berkata...

cepat lah bawak saye jalan2. nak ikot! nak ikot!

nurul ain berkata...

hahaha nak ikut ker?? jgn main2 tau,saya minah rempit tegar.hahahaha

iksharizan berkata...

nnty ley konvoi..

SofieyAzwa berkata...

Whaaa! Motor baru. Jom g merempit!

nurul ain berkata...

iksharizan: walaaaa konboi tuuu..hihi

nurul ain berkata...

sofiey: haha mari2..

IFA Athirah berkata...

fuyoo!!free2 dpt moto!nk mntak jugak la kt parents!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

nurul ain berkata...

ifa: hek3,jum la mintak.nt blh tumpang sekaki.keh3

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi