hari ke 5 kerja



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang


amin,alhamdullilah, training kat tempat baru nih ok sangat sangat. tempat lama pon ok just tempat yang sekarang ni kurang kerja sikit 
tapi kene perah otak je lebih.
 haohaohao.. (eh apesal gelak macam tuh??)
emmmm banyak la benda belajar kat sini, macam mane nak buat insurans semua. tapi aku harap dan berdoa agar semuanya baik baik saja. kat sini aku dengan kak nisah je kerani insurans, yang lain semua mekanik, so harap tak ada lah masalah dengan dorang nanti :face26:





wajib ade dalam beg, takut mengantuk je kat opis. cukelet sume wajib hado..



rindu tempat keje lame :face52:






sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

2 comments:

rara pinkmafia berkata...

hehehehe moga hepy berkerja...

bli lah coklat skittle tu dik.kompong ilang ngntuk.

nurul ain berkata...

hihihihi time kasih kak rara... eh bukan skit tau,satu beg plastik besar penuh gule2,haha mlampau kan :D

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi