tisu lembap



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang





dulu selalu tengok orang pakai je, tapi semalam try beli nak pakai,emmmm best,wangi je.. aku kat tempat kerja wajib bawak benda ni sebab kalau muka da macam berminyak ke, lap je pakai tisu lembap ni, nanti muka sejuk je..
pastu die serap kekotoran yang ada kat muka kita,nampak la bersih kan...


ni lagi satu
.
.
.


baru cuba pakai dettol ni, so nampak jakun sikit, al maklumlah orang kampung. lalalalala eh seronok,letak tangan,die bagi duit tau...tapi benda ni pakai bateri,ingatkan letak tangan terus je keluar sabun..hohoho
sekarang ni je aku reti pakai benda2 ni, dulu jarang sangat.
tapi dettol ok lah dari produk lain kot





sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

5 comments:

Azeanthy Paiman berkata...

sy suka tisu lembap Dettol.sgt bkesan!=)

saharinasaharudin berkata...

same la.rin pun ska pkai wet tissue.best je kan.

rara pinkmafia berkata...

umah mak mentua akk pun pakai dettol yg tu.heheeh.tak yah picit2.

cheqwa berkata...

cheqwa slalu cilok tisu lembab anak buah cheqwa punya..ahaaks :p

nurul ain berkata...

AZEAN: aah dorang kate yg tu ok kan :)

SAHARINA:aah sejuk je rase..hehe

KAK RARA:hehehe,letak je kua,letak je kua,tkyah picit2

CHEQWA:hahahaha pencilok ye

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi