shida kahwin



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang


hari sabtu lepas, 24/9/11,
kawan sekelas masa saya sekolah dulu kawen, tak sangka pon dia nak kawen, 2 3 hari sebelum tu,
saya dah mintak cuti half day,
bawak kawan lagi sorang pergi kenduri kawen rumah shida, meriah sangat.. ramai orang. 
dapat lah jugak jumpa kawan kawan yang memang dah lama tak jumpa, yang dah ada anak bagai.. hewhewhew seronok sangat ok.
tapi gi rumah shida pun tak lama, 
sebab nak kejar masa jugak. da la saya pinjam kereta en boyfie, so die pun nak pakai kereta jugak.. 




 

 

 

 

 

 

 

  
semoga berbahagia hingga ke anak cucu ye..

gi rumah shida, tak makan pun, just datang tunjuk muka, bagi hadiah sume,jumpe kejap, cium cium dengan pengantin, jumpe mak pengantin,jumpe kawwan kawan, terus ajak kawan lagi sorang balik

alih alih je dalam kereta perut da lapar, 
terus pergi singgah MITC dulu
carik kedai makan

 

 


da selesai makan, singgah mydin MITC dulu, pergi cucuk duit and terlupa yang en boyfie nak pakai kereta..hahahaha
memang orang perempuan macam ni ke ek..haha
cepat cepat beli barang and terus drive balik, 
hantar si zu dulu
and terus angkat en boyfie pulak


*dapat bantal busuk saya, best ni... huarghhhhhh ngantuknyee





sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

3 comments:

yen(toka ziizokukuto) berkata...

salam kenal kak,,,mesti seronok an dapat jumpa member2 lama blik,,,hehe,,,

siap singgah kedai makan tu heheh,,dekat rumah pengantin free je,hehe

CIKAIN berkata...

yen: hahaha mesti lah best dik..tpi tk best sgt..errr


mase tu da lapa sgt,terjah je mne2 nk crik makan.

btw,salam kenal jugak ye :))

Nurul Mazni berkata...

hehehe.. sampai terlupa pinjam kete bf..ngeee.. biaselah tu pmpuan.. niatnye nk ke tempat lain.. pastu berkembang nk ke lain pulak.. ngeee :)

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi