hajat tak kesampaian



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang



entri kali ni saya agak sedih sikit,sebabbbbb..emmmm sebabbbb ada customer saya baru je meninggal semalam. hari isnin lepas dia ada datang kedai dengan ayah dia, nak beli motor. dan dia pun dah pilih nak motor apa bagai, dah bayar dah pun.

just nak tunggu approval dari AEON je. 
semalam(hari jumaat), telefon la arwah ni, nak suruh dia datang kedai balik untuk sign agreement semua lah, tup tup abang dia angkat.
lepas tu abang dia cakap, arwah baru je meninggal, kemalangan. masa tengah telefon tu pun, abang dia ade dekat hospital tengah nak uruskan jenazah..
apa lagi tegamam la saya dengan akak lagi sorang tu, macam tak percaya pun ada jugak kot.. tapi apa boleh buat, dah ajal dia kan, padahal baru je tengok dia hari isnin lepas. muda lagi.. 
sayu je hati ni dengar orang dah meninggal.
itu nasib orang,

bagaimana pulak lah dengan nasib kita semua kan..
harap harap lah keluarga arwah tabah menghadapi ujian ini...saya doakan agar arwah ditempatkan di kalangan orang yang soleh.. amin






sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

2 comments:

eddy syrol berkata...

semoga yang pergi itu adalah yang di cintai oleh Allah...

jemput singgah kejab
daniel adie nak buka butik u'ols

CIKGADIS berkata...

amin...harap2 begitulah .insyaallah ade masa saya singgah...

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi