BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyanyang




 

 

 

 

 

 

gambar makcik haruss hado okkk



 saya rindu adik kecik saya..
nak peluk dia lagi, nak cium dia lagi...
huarghhh akak rinduu nurin







sayang dari hati.. tak sayang pergi mati.hihi gurau

6 comments:

farah izwani berkata...

comel je.

rara pinkmafia berkata...

slurrrppeee sedap kan.

admin berkata...

jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

HaLuNa ReTrO berkata...

bru tdi minum slurrpee..heee~
comey dak kecit tuh..kim slm ae..=)

by Zent berkata...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

Misz.Atyn berkata...

hehehehe cumil je :D

copyright@tamanseribubunga.blogspot.com/hak milik peribadi